Demon Hunter Sombra voor gebruikers BlizzCon Virtual Ticket

Overwatch

Beste game van 2016
PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

8.3

User Avg

Demon Hunter Sombra voor gebruikers BlizzCon Virtual Ticket

Demon Hunter Sombra voor gebruikers BlizzCon Virtual Ticket

Interesse in Blizzard’s evenement BlizzCon, maar wil je niet helemaal naar Amerika vliegen? Dan is de Virtual Ticket iets voor jou. Deze is vanaf nu aan te schaffen en laat je het hele evenement meemaken vanuit je huiskamer. Met uren en uren aan shows, panels, concerten en informatie beleef je BlizzCon alsof je er bij bent. De tickets kosten €39.99.

Voor de spelers die met behoorlijk wat Blizzard-games uit de voeten gaan, zijn er elke keer in-game extra’s die je alleen kunt krijgen wanneer je aanwezig bent bij BlizzCon of een virtueel ticket hebt. De eerste extra is inmiddels bekend gemaakt in de vorm van een skin voor Sombra in Overwatch. Deze zal direct beschikbaar zijn voor je wanneer je je ticket koopt. De extra’s voor de overige games van Blizzard worden later bekend gemaakt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.