Destiny 2 beta problemen al verholpen

Destiny 2

PC PlayStation 4 Xbox One
9.1

Geweldig

5.1

User Avg

Destiny 2 beta problemen al verholpen

Destiny 2 beta problemen al verholpen

De beta van Destiny 2 is inmiddels al even beschikbaar en sinds gisteren zelfs te spelen voor iedereen die geen pre order heeft geplaatst. Natuurlijk is de beta ook bedoeld om probleempjes in de game boven water te halen, zodat deze verholpen kunnen worden in de eind versie van de game. Bungie heeft al een aantal van de problemen verholpen zodat deze niet meer in de uiteindelijke versie van de game zullen zitten. 

Zo zal er meer ammo beschikbaar zijn voor de Power wapens, omdat dit nu veel te weinig was en Bungie wil dat deze wapens een grote rol gaan spelen in PvE. Verder zijn er aanpassingen gedaan in de schade van granaten en de health van eindbazen.

De beta zal beschikbaar zijn tot en met morgen, dus wees er snel bij als je de beta nog wilt spelen. De game zelf zal op 6 september in de winkel liggen voor PS4 en Xbox One. De PC versie van de game zal op 24 oktober beschikbaar zijn. 

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.