Destiny 2 in ontwikkeling

Destiny 2 in ontwikkeling

Huh, wat? Destiny zou toch 10 jaar mee moeten gaan? Klopt, dat werd gezegd maar wat ook bevestigd werd is dat ontwikkelaar Bungie al bezig is met het ontwikkelen van de opvolger van Destiny. Of ze daar het getal 2 aan vastplakken is niet bekend. Eric Hirshberg, CEO bij Activision, vertelde aan investeerders dat Bungie bezig is met het ontwikkelen van extra content voor de game. Ook werd er gezegt dat ze al bezig zijn met de ontwikkeling van een tweede deel.

Het nieuws is niet onlogisch. Bungie en Activsion hebben met Destiny niet overal een groot succes weten te behalen maar weten wel wat het publiek leuk vind aan de game. Dat ze al bezig zijn met het vervolg betekend niet dat de uiteindelijke game snel komt, misschien pas tegen het eind van het levenscyclus van Destiny?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.