Destiny is hetzelfde op beide generaties

Destiny is hetzelfde op beide generaties

Wanneer Destiny in september gaat verschijnen kun je kiezen om het spel te spelen op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 of Xbox One. Bungie geeft nu aan dat het op het gebied van gameplay niet uit gaat maken welke versie van de game je gaat spelen. De games zijn precies hetzelfde, op de graphics na. Dit laat medewerker van Bungie Pet Parsons weten op Reddit.

Het was tijdens het ontwikkelen van Destiny voor ons enorm belangrijk dat alle spelers, ongeacht het platform waar ze de game op spelen, dezelfde game en ervaring gaan krijgen.

Wel krijgen de next-gen versies enkele functies extra. Zo zal de light bar op de Dual Shock 4 controller op gaan lichten wanneer jouw Super klaar staat om te gebruiken, of geeft de lamp aan wanneer je moet gaan vrezen voor je leven.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.