Kinect en touch pad-ondersteuning in Destiny?

Kinect en touch pad-ondersteuning in Destiny?

Bungie is al jaren bezig met de ambitieuze game Destiny. Volgens community manager David Dague is het team momenteel aan het nadenken over het gebruik van de Xbox One Kinect en het touch pad van de DualShock 4-controller.

Certainly, We have next gen dev kits in the studio. We are playing with them and seeing what these new systems have to provide. You’ll understand those plans once you get the controller in your hand, until then it’s all a matter of development.

Het gaat hier dus alleen om de versies op de Xbox One en PlayStation 4, de game gaat ook verschijnen op de Xbox 360 en PlayStation 3. Hoewel Dague niets concreet laat weten, lijkt hij te hinten naar het spelen met een gewone controller, ondersteunend door de extra technieken. Wil je meer weten over Destiny? Wij spraken Eric Osborne, Community Manager Bungie rondom de game.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.