Destiny voor PC wordt besproken

Destiny voor PC wordt besproken

Destiny, de nieuwe game van ontwikkelaar Bungie, staat gepland voor een release op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De pc-community schreeuwt al sinds de aankondiging van de game om een versie voor hun favoriete platform. Nu laat Activision weten dat er gesprekken zijn geweest om de game ook naar de pc te brengen. Dit laat Activision CEO Eric Hirschberg weten.

Destiny zou goed passen op de PC. Het is iets waar we daadwerkelijk over spreken en goed naar kijken. Met een game als Destiny is het logisch om naar de PC te gaan. Dit is geen aankondiging voor die versie, maar het wordt veel besproken. Het ontwikkelen voor een PC is heel anders dan voor de consoles. We hebben de game voor vier platformen in ontwikkeling wat al erg veel werk is. We willen voorzichtig de ene voet voor de andere zetten. Alles wat we doen moet goed gebeuren en van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Maar een pc-versie zou goed passen.

Volgende maand start de beta van Destiny. Afgelopen weekend konden spelers op de PlayStation 4 al aan de slag met de alpha van de game. Wij speelde deze vroege versie van de game, de beelden zijn hier terug te zien.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.