Details gesloten beta Call of Duty: WWII bekend

Call of Duty: WWII

PC PlayStation 4 Xbox One
8.2

Sterk

7.9

User Avg

Details gesloten beta Call of Duty: WWII bekend

Details gesloten beta Call of Duty: WWII bekend

Voor de gamers die Call of Duty: WWII gepreorderd hebben zal de gesloten beta op 25 augustus beschikbaar zijn. De eerste gesloten beta periode loopt van 25 augustus tot en met 28 augustus en daarna zal er een tweede ronde zijn van 1 september tot en met 4 september. 

Activision heeft verder ook een aantal details bekendgemaakt over de gesloten beta. Zo zullen er drie verschillende maps beschikbaar zijn (Du Hoc, Ardennes & Gibraltar), waarin er vier verschillende modi gespeeld kunnen worden (Team Deathmatch, Domination, Hardpoint & War), met vijf verschillende divisies (Infantry, Expeditionary, Airborne, Armoured & Mountain Division). Verder zal Operation Breakout speelbaar zijn, wat een multiplayer map is die alleen in War modus te spelen is. 
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.