Details Titanfall Season Pass bekend

Details Titanfall Season Pass bekend

Nu de game over een week in de winkels ligt, brengt Respawn Entertainment de eerste details naar buiten rondom de Season Pass voor Titanfall. Voor vijfentwintig euro krijg je de drie geplande DLC-pakketten. Los kost elk pakket een tientje, de Season Pass geeft je dus vijf euro korting. PC-gamers kunnen via Origin de speciale Digital Deluxe versie van de game kopen. Deze is twintig euro duurder dan de normale versie. Mocht je de game daar al als pre-order staan, dan kun je contact opnemen via Origin om deze om te zetten naar de Digital Deluxe-editie.

Electronic Arts heeft laten weten dat er in ieder geval nieuwe mappen in de DLC-pakketten gaan zitten. Lijkt ons niet meer dan logisch, al hopen we ook op nieuwe Titans. Ook komt er gratis DLC beschikbaar voor de game.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.