Details update The Last of Us

Details update The Last of Us

Vandaag is The Last of Us voorzien van een patch. Hierdoor zijn de seksuele telefoonnummers die per ongeluk in de game zijn gekomen verwijderd. Daarnaast zijn er ook enkele aanpassingen gedaan in de single en multiplayer van de game.

Single player:
– Texture of a phone number on a bulletin board changed
Multiplayer:
– Host migration has been improved. Losing connection to the host during a migration should occur less often
– General crash when leaving multiplayer fixed
– Intro camera fix for some introductory cut-scenes
– Connectivity issues while playing have been tuned
– If you disconnect or lose connection to the host, you will no longer advance a clan day. You will only advance a day if you are kicked from the match, or exit through the menu.

Gameplay:
– Explosion Expert level 2 should be selectable now
– The voting time for match selection has been reduced to 15 seconds
– “No party” playlist options have been added to both Supply Raid and Survivors, players can only join this playlist solo.
– Melee against a downed character now uses the same range as normal melee

The Last of Us doet het erg goed. Wereldwijd krijgt de game prachtige scores en gamers weten niet wat ze spelen. Ook Harmen was verliefd op de game. Hij beloonde het spel met een sterke 95 in zijn recensie.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.