Details Watch Dogs ctOS-app bekend

Details Watch Dogs ctOS-app bekend

Watch_Dogs is uit! Misschien verschijnt vandaag de postbode met een leuk pakketje voor je of fiets je na je werk/school even langs de lokale gameboer. Het is een feit dat veel mensen uit hebben gekeken naar deze release. Wanneer je aan het spel begint is het misschien ook slim om de ctOS-app te installeren. Deze app voor je mobiele telefoon brengt het principe van de game nog beter naar voren. Niet alleen kun je vanaf je smartphone de strijd aan gaan met mensen die de app hebben lopen, ook kun je spelen met de mensen die het daadwerkelijke spel op de console spelen. Jij kunt met je telefoon namelijk objecten in de game hacken om het zo voor de speler van de game makkelijker te maken. Of moeilijker. Schuif ineens die paaltjes uit de grond omhoog terwijl er een flinke achtervolging bezig is…

De app is compleet gratis. Je hoeft niet eens Watch_Dogs te hebben om toch met de app aan de slag te kunnen gaan. ctOS kent namelijk twee extra standen: Race en Free Ride. In beide gevallen is het aan jou om tegenstanders tegen te werken door omgevingen te hacken tijdens snelle races. Alles mag, je kunt zelfs een helikopter op de pc of console-speler afsturen om met een sniper rifle zijn banden lek te schieten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.