Diablo III in 2014 naar PlayStation 4

Diablo III in 2014 naar PlayStation 4

Begin september gaat Diablo III zijn poorten richting Sanctuary openen op de PlayStation 3 en Xbox 360. Blizzard heeft aangekondigd dat de game ook op de PlayStation 4 gaat verschijnen. Het bedrijf heeft nu laten weten dat we wel wat langer op die versie moeten wachten, deze zal pas in 2014 gaan verschijnen.

De reden hiervoor is volgens Blizzard simpel. Het bedrijf heeft pas net een PS4 development kit in huis. Het is dus uit te sluiten dat Diablo III een launch titel voor Sony’s nieuwste gaat worden. Daarnaast is het haast veilig om te stellen dat een Xbox One-versie van de game ook niet tijdens de launch van die console aanwezig is.

Blizzard heeft eerder laten weten dat Diablo III geen simpele overzetting gaat worden maar dat ze de mogelijkheden van de consoles willen benutten, zoals de DualShock-controller.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.