Diablo III Season 10 nu live

Diablo III Season 10 nu live

Het is tijd voor loot! Het tiende seizoen in Diablo III is van start gegaan. En het is specialer dan elk seizoen hiervoor. Het komt namelijk ook meteen naar de Xbox One en PlayStation 4.

Seizoenen in Diablo zorgen ervoor dat spelers hun skills opnieuw moeten testen met een frisse start en tijdens het seizoen opnieuw te levelen en loot te verzamelen. Aan het einde van het seizoen zal het nieuwe personage beschikbaar komen in de normale game.

Naast het feit dat het seizoen van start s gegaan, zijn er ook updates voor de game verschenen. Het is nu mogelijk om vijf verschillende builds van je personage op te slaan in de Armory, waardoor je makkelijk kunt switchen tussen je gear en favoriete spells. Er zijn bugfixes en updates doorgevoerd om de kwaliteit van het spel te verbeteren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.