Dice maakt next-gen upgrade gemakkelijk met Battlefield 4

Dice maakt next-gen upgrade gemakkelijk met Battlefield 4

Dice onthult eind 2013 de volgende generatie van complete oorlogsvoering met Battlefield 4 voor Xbox One en PlayStation 4. De populairste multiplayer in het genre kan nu voor het eerst op consoles worden gespeeld met maar liefst 64 spelers tegelijk en een vloeiende 60 frames per seconde.

Ons uitgangspunt is de overstap naar de volgende generatie consoles zo eenvoudig mogelijk te maken, zowel voor de Xbox 360 als voor de PlayStation 3. Daarom maken we onze toegewijde Battlefield-community vandaag bekend dat de met veel tijd en energie opgebouwde Battlefield 4-statistieken gewoon kunnen worden meegenomen bij de overstap van Xbox 360 naar Xbox One en van PlayStation 3 naar PlayStation 4.

Op 31 oktober (de releasedatum van de huidige generatie consoles) hoef je je dus geen zorgen te maken dat je bij de lancering van de volgende generatie consoles weer helemaal van voren af aan moet beginnen. Wij dekken je.

Vandaag willen we de community ook laten weten dat DICE er alles aan doet je het hele jaar door van actie te voorzien met de terugkeer van het Premium-lidmaatschap voor Battlefield 4. Spelers met een lidmaatschap kunnen uitbreidingspakketten, wekelijkse nieuwe content en aanpassingsmogelijkheden verwachten. En net als je statistieken, unlocks en rang, wordt ook je Premium-lidmaatschap voor Battlefield 4 van de huidige generatie naar Xbox One en PlayStation 4 overgedragen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.