Dice te druk voor Battlefield: Bad Company

Dice te druk voor Battlefield: Bad Company

Wat hebben we veel plezier gehad met Bad Company 2. De game bracht over de top actie op een sterke manier in beeld en is volgens velen de beste Battlefield spin-of die er is geweest. Patrick Bach van Dice heeft IGN laten weten dat de ontwikkelaar het te druk heeft om met de serie aan de slag te gaan, maar dat de franchise nog steeds bestaat.

Als ik nu kijk, moet ik zeggen dat we niet de bandbreedte hebben om dit te doen in de Dice-studio in Stockholm. De Bad Company-reeks is absoluut niet geannuleerd of iets, het bestaat nog steeds!

Dice werkt momenteel aan Battlefield 4, Star Wars: Battlefront en Mirror’s Edge. Daarnaast zijn ze ook nog steeds bezig met de Frostbite 3-engine en dienen ze als helpdesk voor onlinestanden in overige EA-games.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.