Dice toont het nieuwe Battlefield 4 Battlelog

Dice toont het nieuwe Battlefield 4 Battlelog

De meest geavanceerde versie van Battlelog heeft een nog betere integratie van sociale media, waardoor je Battlefield 4 nog intenser beleeft. Dit heeft Electronic Arts vandaag laten weten. Deze toepassing geeft de Battlefield-community de mogelijkheid om met verschillende apparaten verbinding met de game te maken, wat zorgt voor een uitgebreider netwerk binnen en buiten de game.

Battlelog heeft een groot aantal verbeterde mogelijkheden, zoals:
· Overal en altijd – Waar je ook bent, je hebt Battlefield altijd binnen handbereik. Onderweg naar huis in de bus, tijdens je lunchpauze of thuis op de bank; je kunt je altijd even aanmelden op Battlelog om je statistieken te bekijken, contact te maken met je vrienden en nog veel meer via je smartphone, tablet, browser of rechtstreeks met je console.

· Gevechtsscherm – Battlelog is nu naadlozer geïntegreerd en biedt een overzichtelijke game-ervaring met een tweede scherm om beter te kunnen spelen. Aanvalspunten worden gemarkeerd op de minikaart, je kunt je teamleden volgen en spelen als Commander van het team. Alles wat je doet in Battlelog, is direct realtime te zien in de game.

· Realtime uitrustingen – Je kunt nu op elk moment van wapen wisselen, je uitrusting veranderen en je voortgang checken. Dit wordt allemaal realtime verwerkt in de game. Je kunt ook een server selecteren of zelfs een gevecht starten vanaf je apparaat, wat de overgang tussen gamesessies vergemakkelijkt.

· Missies – Wil je weten wie het best tanks kan vernietigen of wie de meeste bases kan innemen? Met de gloednieuwe functie Missions kun je zelf uitdagingen instellen om het op te nemen tegen je vrienden. Battlelog geeft je ook een seintje als je van de eerste plaats bent verdrongen, zodat je weet wanneer je in actie moet komen om je titel veilig te stellen.

· Klassementen per locatie – Battlelog bevat nu gerichte locatiegebonden klassementen waarmee je niet alleen de strijd kunt aangaan met iedereen in de Battlefield-community, maar ook met mensen in jouw woonplaats, regio of land. Dat is een geweldige manier om hogerop te komen en tegelijkertijd vrienden, of zelfs vijanden, te maken op het slagveld.

http://www.youtube.com/watch?v=pxEWjsFmLjY

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.