Dishonored: Death of the Outsider krijgt launch trailer

Dishonored 2

PC PlayStation 4 Xbox One
8.7

Sterk

Dishonored: Death of the Outsider krijgt launch trailer

Naar aanleiding van de Death of the Outsider release van vandaag wordt de officiële launch trailer vrijgegeven. Neem de rol aan van Billie Lurk, ooit één van de beruchtste huurmoordenaars van Dunwall. Herenigd met haar voormalige mentor Daud wil ze de ultieme moord plegen; de Outsider ombrengen. Hij is een goddelijk personage die volgens Daud een rol speelt in de meest verachterlijke momenten in de geschiedenis van het Empire.

Verken een nieuwe kant van Karnaca in Death of the Outsider dat je meeneemt naar de grimmige onderbuik van de stad en ontrafel het geheim van de Outsider. Neem het op tegen dodelijke vijanden en donkere krachten en maak beslissingen die jouw wereld en die rondom jou voor altijd zullen veranderen.

In Death of the Outsider keer je terug naar the Empire of the Isles, met adembenemende visuals, ingenieus level design en een uiterst brutale gevechtsstijl, het keurmerk van de Dishonored reeks. Met Billie Lurk als nieuw speelbaar personage krijg je nieuwe bovennatuurlijke vaardigheden en dodelijke wapens die je in staat stellen de ultieme huurmoordenaar te worden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.