Divinity: Original Sin 2 releasedatum en trailer vrijgegeven #E32018

Divinity: Original Sin 2 releasedatum en trailer vrijgegeven #E32018

Maak je klaar om een wereld vol eindeloze mogelijkheden te betreden in Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition, als Bandai Namco Entertainment Europe de bekroonde RPG naar PlayStation 4 en Xbox One brengt op 31 augustus 2018!

Divinity: Original Sin 2 voor PC, ontwikkeld door Larian Studios, staat hoog aangeschreven als een van de beste role-playing-games aller tijden en heeft PC Gamer’s 2017 Game of the Year award gewonnen en een 2018 British Academy of Film and Television Arts award (BAFTA). Divinity: Original Sin 2 is alom geprezen met een 93 Metacritic rating en een 10/10 op GameSpot.com, een eer die tot op heden aan slechts 15 games is toegekend. Nu heeft Larian Studios nieuwe kenmerken gecreëerd en upgrades doorgevoerd voor Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition, waardoor console-spelers eindelijk het meeslepende verhaal en turn-based gevechten kunnen ervaren die de kern vormen van de Divinity-franchise.

Met Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition kunnen spelers door vrijwel eindeloze mogelijkheden spelen. Ze kunnen een origineel personage maken of een personage kiezen uit een van de zes verschillende oorspronkelijke verhalen. De spelwereld reageert uniek op ieder personage en er zijn bijna onbegrensbare mogelijkheden beschikbaar om te verkennen. Je speelt in de wereld van Rivellon, een wereld verlaten door de goden. Een onderdrukkend bevel dat een verboden magie hanteert ruimt alle magiërs op uit angst dat deze magie een breuk veroorzaakt tussen de werelden. Naarmate je sterker wordt door je reis, vervang je de goden die Rivellon hebben verlaten. Van je 4-koppige team krijgt slechts een van jullie de kans om de nieuwe Goddelijke te worden.
Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition brengt nieuwe kenmerken voor verbeterde console-spel, waaronder een inventarisatiesysteem voor voorraad, een nieuw dagboeksysteem, een nieuwe tutorial, een geüpdate PvP omgeving en een nieuwe Story Mode moeilijkheidsgraad setting. De grootste update is het derde hoofdstuk van de game, dat volledig herschreven is zodat spelers compleet worden ondergedompeld in het rijke en boeiende verhaal van Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition.

Xbox One spelers kunnen als eerste Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition uitproberen via Xbox Game Preview.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.