Dj’s Steve Aoki en Don Diablo nemen het tegen elkaar op in Injustice 2

Injustice 2

PlayStation 4 Xbox One
9.3

Geweldig

Dj’s Steve Aoki en Don Diablo nemen het tegen elkaar op in Injustice 2

Dj’s Steve Aoki en Don Diablo nemen het tegen elkaar op in Injustice 2

kondigen Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen aan dat wereldberoemde Dj’s Steve Aoki en Don Diablo het tegen elkaar gaan opnemen in Injustice 2. Steve Aoki is tweemaal genomineerd voor een Grammy en producer en eigenaar van Team Rogue. Don Diablo is een wereldwijd gerenommeerde Dj en werkt vaak samen met hit-artiesten als Ed Sheeran, Rihanna en Coldplay. De ‘Celebrity Charity Competition’ vindt plaats op Gamescom 2017, op 23 augustus om 12:00 uur tijdens een live strijd op leven en dood.

Met maximaal vijf rondes die worden gespeeld op Playstation 4, is de winnaar degene die als eerste drie wedstrijden wint. Fans van over de hele wereld kunnen getuige zijn van dit gevecht met de livestream op zowel twitch.tv/twitch en twitch.tv/netherrealm. Ter plaatse kunnen bezoekers plaatsnemen bij het Twitch-podium, in Halle 9, A-052.

Naast de actie kunnen fans van Injustice 2 afstemmen voor de nieuwe, exclusieve aankondiging waar de volgende drie Injustice 2 DLC personages worden onthuld. Deze DLC personages zijn beschikbaar in Fighter Pack #2. Na de wedstrijd krijgen fans de kans om Steve en Don de hand te schudden tijdens een Meet and Greet sessie.

In naam van de winnaar wordt een donatie van $5,000 gedaan aan de Aoki Foundation, opgericht door Steve Aoki. De stichting heeft als doel vooruitgang te boeken in de hersenwetenschappen door financiering van onderzoek in de regeneratieve geneeskunde en hersenbehoud. De stichting ondersteunt ook humanitaire doelen die Steve Aoki nauw aan het hart liggen, zoals hulp bij een ramp, ontwikkelingsstoornissen en dierenrechten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.