DLC van de Special en Collector's Edition GTA V onthuld

DLC van de Special en Collector's Edition GTA V onthuld

Rockstar Games heeft inmiddels informatie vrijgegeven rondom de DLC die je krijgt wanneer je de Special Edition of de Collector’s Edition van Grand Theft Auto Five gaat kopen. In het pakketje zit:

– Extra wapens inclusief een eigen skin en attachment: een 0.50 caliber pistool, Bullpup Shotgun en Hamer
– Korting van 20 procent op alle in-game winkels en een extra outfit, kledingstuk en cosmetische optie voor de personages.
– 25% snellere Special Ability regen. Voor Michael is dit bullet time, Franklin kan de tijd vertragen in een auto en Trevor wordt tijdelijk dubbel zo sterk.
– Vijf stuntvliegtuigmissies die je flink uit gaan dagen.

Mocht je de Collector’s Edition kopen, dan krijg je ook nog een unieke garage in de game met enkele speciale voertuigen. Daarnaast kun je kiezen uit Niko Bellic, Claude of Misty uit GTA IV en III als je ouders in GTA Online. Hierdoor gaat jouw speelbare personage een beetje op deze oudere karakters lijken.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.