Retailer geeft andere GTA V releasedatum aan

Retailer geeft andere GTA V releasedatum aan

Gisteren informeerde we jullie dat een distributeur Grand Theft Auto V voor next gen een releasedatum gegeven had. Volgens de datum zou de game 14 november verschijnen. Echter heeft een retailer, Newegg, een datum op hun website gezet die aangeeft dat de game op 18 november uit komt. Dit is wel enkel voor Noord-Amerika.

18 november is wat logischer aangezien dit op een dinsdag valt. De meeste games komen uit op een dinsdag, zo ook de originele release van Grand Theft Auto V. Echter zou deze datum dus alleen gelden voor Noord-Amerika, en zal Europa het moeten doen met 21 november. De geruchten gaan in ieder geval allemaal over de week tussen 14 en 21 november. Helaas zullen we nog altijd moeten wachten op een officiële releasedatum. We houden jullie op de hoogte.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.