GTA V pc-versie opgedoken bij Game Mania

GTA V pc-versie opgedoken bij Game Mania

De console versies zijn al een tijdje uit en veel gamers wachten eigenlijk op de next gen en pc-versie van de game. Ik heb het natuurlijk over Grand Theft Auto V, en hij is te bestellen voor de pc! Rockstar heeft tot op heden niks aangekondigd maar er komen steeds meer aanwijzingen naar buiten dat GTA V snel naar de pc zal worden gebracht, maar waarom duurt het zo lang?

Een reden voor het lange wachten zou kunnen zijn dat ze bezig zijn met misschien wel een andere game, Red Dead Redemption opvolger? Een game poorten naar de pc is namelijk niet moeilijk, vooral niet voor zo’n grote studio als Rockstar Games. Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn is dat ze de pc-versie samen met een next-gen versie willen uitbrengen. De game is tenslotte voor de current-gen gemaakt dus moet Rockstar, mits ze de game echt naar de next gen-willen brengen, minimaal een upgrade geven aan de graphics.

Er is al een manier om een pc-versie te bestellen. Game Mania heeft namelijk op hun site de mogelijkheid gegeven om Grand Theft Auto V voor de pc te bestellen. De release staat op de site op 2014 en misschien hint dat wel naar een aankondiging van Rockstar zeer binnenkort, wie weet!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.