DOOM SnapMap uitgelicht in Twitch livestream

Doom

PC PlayStation 4 Xbox One
7.9

Goed

6.4

User Avg

DOOM SnapMap uitgelicht in Twitch livestream

DOOM SnapMap uitgelicht in Twitch livestream

Eerder deze week heeft producer Tom Mustaine van id Software de SnapMap mode, naast Singleplayer en Multiplayer een van de drie kernonderdelen van DOOM, verder uitgelicht in een uur durende livestream. Deze is hier terug te bekijken. Tom laat onder andere de verschillende mogelijkheden zien van SnapMap en de techniek achter het maken van eigen maps en spelvarianten.

DOOM SnapMap is een krachtige maar gemakkelijk te gebruiken game en level-editor tool die zorgt voor oneindig veel gamecontent op alle platformen. Zonder ervaring of speciale expertise kan elke speler snel en gemakkelijk een persoonlijke map maken, nieuwe gameplay toevoegen en zelfs de game logica aanpassen wat zorgt voor compleet nieuwe modi. Speel gelijk met je creatie, deel het met een vriend of maak het beschikbaar voor iedereen over de hele wereld met slechts een druk op de knop.

Aanstaande woensdag 27 april om 20:00 laat id Software meer zien van de singleplayer mode in een uur durende livestream op www.twitch.tv/bethesda.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.