Dragon Ball Legends nu beschikbaar als gratis download voor iOS en Android

Dragon Ball Legends nu beschikbaar als gratis download voor iOS en Android

Vandaag heeft Bandai Namco Entertainment Inc. Dragon Ball Legends aangekondigd, een nieuwe one finger card action battle game die spelers van over de hele wereld het tegen elkaar laat opnemen in spannende real-time PVP-gevechten, zowel thuis als onderweg. De game is nu beschikbaar als gratis download in de App Store en via Google Play.

De legendarische Goku en een trio van gloednieuwe personages getekend door de Dragon Ball-schepper Akira Toriyama himself, waaronder Shallot, een tijdreizende Saiyan uit het verleden, Zahha, een magische zwaardvechter afkomstig uit een verafgelegen wereld en een mysterieuze, gemaskerde man.
Dragon Ball Legends was oorspronkelijk aangekondigd via een pre-lanceringscampagne in maart en heeft sindsdien Bandai Namco Entertainment’s all-time record gebroken met meer dan 5 miljoen registraties. Om deze mijlpaal te herdenken, zullen alle spelers die vandaag de game beginnen spelen Goku, Frieza, een zeldzaam personage en Chrono Crystals (voorwerpen die dienen om vechters in-game op te roepen) krijgen bij het downloaden.

“Dragon Ball Legends introduceert een innovatief one-finger gevechtssysteem dat spelers van alle niveaus de mogelijkheid geeft om als Goku, Gohan en Vegeta te vechten” liet Keiga Ikeda, producer van Dragon Ball Legends, Bandai Namco Entertainment Inc. weten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.