Dragon Quest 1, 2 en 3 naar de Switch op 27 september

Dragon Quest 1, 2 en 3 naar de Switch op 27 september

Fans kunnen de oorsprong van de legendarische RPG-serie (her)ontdekken en de complete Erdrick-trilogie beleven in DRAGON QUEST, DRAGON QUEST II: Luminaries of the Legendary Line en DRAGON QUEST III: The Seeds of Salvation. Deze drie titels zijn apart van elkaar te koop als digitale downloads in de Nintendo eShop.

Nadat met de release van het eerste deel in 1986 de standaard voor het JRPG-genre was gezet, werd de DRAGON QUEST-serie een cultureel fenomeen met een enorme, gepassioneerde fanschare van wereldwijd miljoenen mensen. Deze drie klassieke titels bieden een even eenvoudige als intuïtieve besturing voor retro-gameplay die eer betoont aan het begin van de legende.

De iconische Erdrick-trilogie begint in het hooggeprezen DRAGON QUEST, waarin spelers hun avontuur beginnen als de “Hero”, een afstammeling van de dappere held Erdrick die een epische reis moet maken door het historische rijk van Alefgard. DRAGON QUEST II: Luminaries of the Legendary Line vindt een eeuw later plaats en laat spelers met de jonge prins van Midenhall op reis gaan om de andere twee afstammelingen van Erdrick te vinden en samen de snode Hargon te verslaan. Het derde en laatste deel in de Erdrick-trilogie, DRAGON QUEST III: The Seeds of Salvation, voert spelers naar het land Aliahan, waar een jonge held de onmogelijke taak heeft gekregen om af te rekenen met Baramos, de meester der duisternis.

DRAGON QUEST, DRAGON QUEST II: Luminaries of the Legendary Line en DRAGON QUEST III: The Seeds of Salvation zijn vanaf 27 september 2019 los van elkaar te koop voor het Nintendo Switch-systeem, als digitale downloads in de Nintendo eShop.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.