Duik dieper in de uitgebreide HITMAN 2-wereld met “How to Hitman”

Duik dieper in de uitgebreide HITMAN 2-wereld met “How to Hitman”

Warner Bros. Interactive Entertainment geeft vandaag Hitman 2 – How to Hitman: Immersion vrij, het eerste deel van een nieuwe videoserie waarin de verschillende features, verbeteringen en items worden getoond van Hitman 2. Deze eerste video toont hoe spelers volledig kunnen opgaan in de wereld van Hitman 2 door zich te mengen in de menigte, de zeer gedetailleerde omgevingen uit te buiten en de talloze persoonlijkheden gestuurd door de revolutionaire A.I. te gebruiken om een domino-effect te creëren met grote gevolgen.
Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxlocaties vol levendige omgevingen biedt Hitman 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

Hitman 2 is verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de Xbox One-apparaten, inclusief de Xbox One X en pc vanaf 14 november 2018.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.