Duracell Car Pack voor Forza Horizon 3 vanaf vandaag beschikbaar

Forza Horizon 3

Xbox One
9.1

Geweldig

7.5

User Avg

Duracell Car Pack voor Forza Horizon 3 vanaf vandaag beschikbaar

Duracell Car Pack voor Forza Horizon 3 vanaf vandaag beschikbaar

Zeven nieuwe auto’s arriveren vandaag in Forza Horizon 3 met de komst van de Duracell Car Pack. Of je nu de maximale snelheid wilt testen in de koning der Camaro’s met de 2017 ZL1 of dat je een gekoesterd Aussie verzamelstuk wilt toevoegen aan jouw garage met de 1992 Falcon GT: deze car pack biedt voor ieder wat wils.

Om de samenwerking met Duracell verder te vieren, zal er in april een promotie plaatsvinden op alle AA en AAA rechargeable Duracell batterijen, waarmee je via het inwisselen van een code kans maakt op duizenden Xbox-prijzen, waaronder een Xbox One S met Forza Horizon 3. Meer informatie over de promotie zal volgen in april.

De Duracell Car Pack is de laatste pack die is opgenomen in de Forza Horizon 3 Car Pass, die los verkrijgbaar is of als onderdeel van de Forza Horizon 3 Ultimate Edition. Alle auto’s in dit pakket zijn ook compatibel met de eerste Forza Horizon 3 uitbreiding: Blizzard Mountain, die beschikbaar is als onderdeel van het Forza Horizon 3 Expansion Pass of als losse aankoop.

In aanvulling op de zeven auto’s in de Duracell Car Pack, krijgen Forza Horizon 3 spelers vanaf vandaag een kans om een extra auto toe te voegen aan hun garage – de Duracell-themed 2016 GTA Spano.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.