EA en DICE onthullen vier gloednieuwe uitbreidingspakketten voor Battlefield 1

Battlefield 1

PC PlayStation 4 Xbox One

EA en DICE onthullen vier gloednieuwe uitbreidingspakketten voor Battlefield 1

EA en DICE onthullen vier gloednieuwe uitbreidingspakketten voor Battlefield 1

Vandaag onthullen EA en DICE de eerste details over alle vier de expansion packs die inbegrepen zijn in de Battlefield 1 Premium Pass: Battlefield 1 They Shall Not Pass, Battlefield 1 In the Name of the Tsar, Battlefield 1 Turning Tides en Battlefield 1 Apocalypse. Om het wereldwijde conflict uit te breiden, en voort te borduren op de bekroonde multiplayer-ervaring van het spel, kunnen spelers hun moederland verdedigen als het geharde Franse leger en vechten in verraderlijke besneeuwde ravijnen met het Russische leger. Spelers kunnen ook meedoen aan intense maritieme confrontaties en hevig betwiste grondgebieden veroveren in de meest beruchte gevechten van de Eerste Wereldoorlog. De uitbreidingspakketten bevatten daarnaast 16 nieuwe multiplayer-maps, 20 nieuwe wapens en nieuwe eliteklassen. Verder krijgen Battlefield 1 Premium Pass-leden twee weken eerder toegang tot elk niet-uitgebracht uitbreidingspakket, plus 14 Superior Battlepacks, prioriteitstoegang tot servers en nog veel meer. De vier thematische digitale uitbreidingspakketten bestaan uit:

Battlefield 1 They Shall Not Pass
Speel als een van de meest meedogenloze legers in de Eerste Wereldoorlog: het Franse leger. Doe mee aan de barbaarse gevechten in de hel van Verdun, en daal af in de krochten van Fort de Vaux waar een barbaarse strijd woedt in de met gas gevulde gangen. Doe mee aan de grootste Franse tankaanval van de oorlog bij de oevers van de Aisne-rivier.

Battlefield 1 In the Name of the Tsar
Betreed met het Russische leger het grootste front van de Eerste Wereldoorlog. Sluit je aan bij de legendarische huzaren tijdens het Broesilov-offensief in Galicië (Oost-Europa). Doe mee aan de schermutselingen van de Albion-aanval in een ijskoude archipel en vecht in de besneeuwde ravijnen van de verraderlijke Łupków-pas.

Battlefield 1 Turning Tides
Doe mee aan de amfibische oorlogvoering van de Eerste Wereldoorlog. Stort je met de nieuwe torpedojager in intense tactische maritieme confrontaties. Leer alles over het Coastal Class-luchtschip in de hevige interactie tussen land, lucht en zee. Doe mee aan de gewaagde aanval op de haven van Zeebrugge en bestorm de stranden in de eerste dagen van de Slag om Gallipoli.

Battlefield 1 Apocalypse
Ga over-the-top in de beruchtste gevechten van de Eerste Wereldoorlog. Verover zwaarbevochten terrein met bruut gereedschap en unieke wapens geboren uit wanhoop en impasses. Nooit eerder kwamen de afschuwelijke verschrikkingen van de Grote Oorlog dichterbij dan tijdens deze afdaling in de hel. Bereid je voor op de Apocalyps.

In Battlefield 1 wilde DICE het meest realistische en dynamische Battlefield-spel ooit bouwen. Critici vonden dat ze daarin zijn geslaagd, want ze hebben Battlefield 1 in 2016 op 160 Game of the Year-lijsten gezet. Nu kunnen spelers die zich nog niet in de actie hebben gestort genieten van de epische multiplayer en boeiende singleplayer van Battlefield 1 tijdens de binnenkort verwachte gratis proefperiode van 3 maart tot 5 maart op PC en Xbox One. Xbox Live Gold-leden op Xbox One krijgen onbeperkte speeltijd met het volledige multiplayer- en singleplayer-aanbod van Battlefield 1. Origin for PC-spelers krijgen 10 uur speeltijd met de volledige multiplayer-ervaring op twee maps, en de eerste twee War Stories van de veelgeprezen singleplayer van het spel. Mensen die uitkijken naar het volledige spel kunnen hun voortgang en achievements meenemen als ze het volledige spel kopen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.