EA kondigt Burnout Paradise Remastered aan

EA kondigt Burnout Paradise Remastered aan

Criterion Games heeft vandaag aangekondigd dat Burnout Paradise Remastered vanaf 16 maart 2018 verkrijgbaar zal zijn voor PlayStation 4 en Xbox One. De game nodigt spelers uit om chaos te veroorzaken en nogmaals de stad op stelten te zetten met hun wagens. Spelers worden teruggevoerd naar de wereld van Paradise City om de show te stelen op de ultieme racebaan, bestaande uit drukke straten en wilde bergwegen. Geniet van ronkende stunts en buitensporige vernielingen in een van de beste arcade-racegames ooit.

Burnout Paradise Remastered bevat het originele basisspel en de acht add-on spelpakketten die zijn uitgebracht tijdens Year of Paradise, inclusief de uitbreiding naar de berijdbare wereld met Big Surf Island. Burnout Paradise Remastered bevat ook een aantal technische verbeteringen voor meer grafisch realisme, inclusief hoge-resolutietextures die spelers in staat stellen om Paradise City in 4K te verkennen, met ondersteuning voor 60 fps op de PlayStation 4 Pro en Xbox One X.
https://www.youtube.com/watch?v=O7EtBJ307U4
“Als je Criterion Games zegt, denken mensen vaak aan de Burnout-franchise, en dat is niet voor niets. Wat we 10 jaar geleden hebben gemaakt, is tegenwoordig nog net zo leuk en uniek”, aldus Matt Webster, General Manager bij Criterion games. “Burnout Paradise is een arcade-racespel met een open wereld, waarin spelers samen met vrienden spannende races kunnen houden in een vrije vorm die zowel naadloos als realistisch is. Dat alles is inclusief de kenmerkende snelheid en verwoesting van Criterion met geweldige stunts en spectaculaire crashes. Met de release van deze remaster kunnen we deze intense rit delen en online races innoveren met een hele nieuwe generatie spelers.”

Burnout Paradise Remastered zal verkrijgbaar zijn voor €39,99 op de PlayStation 4 en Xbox One. Het spel wordt later dit jaar uitgebracht op Origin for PC, zodat pc-spelers voor het eerst in de geschiedenis kunnen kennismaken met de Big Surf Island add-on. EA Access-leden kunnen Burnout Paradise Remastered daarnaast vanaf 9 maart 2018 vóór de wereldwijde release spelen via de Play First Trial.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.