World of Warplanes stormt de open beta in

World of Warplanes stormt de open beta in

Wargaming heeft vandaag bekend gemaakt dat de World of Warplanes officieel in open bèta is gegaan. Alle virtuele piloten zijn welkom om in de cockpit te kruipen van de meest iconische oorlogskisten van de jaren 30 tot aan het begin van de Koreaanse oorlog. Vanaf vandaag kunnen de Russen en Noord-Amerikanen al aan de slag met de open bèta en de Europeanen op 4 juli. Voor de gesloten bèta waren er meer dan 2,6 miljoen aanmeldingen vanuit 194 verschillende landen.

In het hangar staan een breed assortiment aan iconische oorlogskisten uit de Verenigde Staten, Rusland, Duitsland en Japan klaar. Piloten kunnen intense 15 versus 15 gevechten verwachten waar niet alleen de snelle triggerfingers belangrijk zijn maar vooral teamwork en tactische samenwerking.

De World of Warplanes open bèta zal, naast de bekende tutorial, een real-time feedback systeem bevatten om nieuwe spelers op weg helpen met de gevechtstechnieken. Daarnaast wordt er uitgelegd hoe je crew skills kunt opbouwen, verbruiksartikelen kan gebruiken en de verschillen in ammunitie; zodat spelers voorbereid het gevecht in kunnen gaan.

Bij de laatste fase van de open bèta zal ook Wargaming’s Unified Premium account van start gaan. Spelers die graag van een premium gebruik maken hoeven niet extra te betalen voor deze game. De Unified Premium Account is namelijk gelinkt aan de inloggegevens en dus te gebruiken voor zowel World of Tanks als World of Warplanes.

Spelers die in de gesloten bèta test fase hebben meegedaan zullen als bonus speciale prijzen krijgen.

We thank every single World of Warplanes player out there, whether they’re just getting into the game during open beta or have been with us since the very start,” zei Victor Kislyi, CEO van Wargaming. “The game has grown and evolved tremendously since we first announced it and I’m confident virtual pilots are going to be extremely excited when they get behind the cockpits of the game’s truly amazing warbirds.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.