World of Warplanes update 1.2 introduceert combat missies

World of Warplanes update 1.2 introduceert combat missies

Wargaming maakt vandaag bekend dat update 1.2 voor World of Warplanes vandaag in Rusland en morgen in Europa en de Verenigde Staten live gaat. Met deze nieuwe update zullen er combat missies worden toegevoegd met rijkelijke beloningen als je die volbrengt. Daarnaast zal er een gereviseerde post-battle screen beschikbaar komen zodat spelers een gedetailleerde overzicht hebben van hun statistieken. Tot slot, een ingebouwde opname programma om gevechten te kunnen opnemen en later terug te kijken.

Naast de genoemde nieuwe functies introduceert deze update ook een nieuwe match-make algoritme genaamd Sandbox, waardoor beginners basisvaardigheden en tactieken kunnen leren zonder dat ze in het diepe gegooid worden tegen ervaren piloten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.