World of Warplanes toont opnieuw een flight school aflevering

World of Warplanes toont opnieuw een flight school aflevering

Naar aanleiding van de laatste World of Warplanes Vliegschool aflevering worden ditmaal diverse strategieën en tactische opties behandeld gericht op teamplay tijdens een gevecht. Zo worden diverse manoeuvres en trucjes uitgelegd waardoor piloten een beter luchtoverwicht kunnen krijgen. Ook worden er tips gegeven hoe je enkele controle en interface aanpassingen kun doen zodat je makkelijker in formatie kan vliegen en bepaalde stunts kunt uitvoeren.

Voor de echte kenners onder ons, wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan “Territory Control”, “Common Effort en Competition”, en “Common Efforts and Cooperation” strategieën. Zo wordt er uitgelegd hoe je elk van die opties optimaal kunt gebruiken en toepassen voor een ultiem luchtgevecht met jouw groep.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.