EA kondigt EA Sports 2014 FIFA World Cup Brazil aan

EA kondigt EA Sports 2014 FIFA World Cup Brazil aan

Electronic Arts heeft vandaag EA Sports 2014 FIFA World Cup Brazil aangekondigd, de enige officiële game waarmee je alle drama en spanning van het belangrijkste voetbalevenement ter wereld kunt beleven. De game beschikt over de grootste verzameling functies ooit in een toernooititel van EA Sports. Er zijn vernieuwingen en verbeteringen aan de gameplay, en de presentatie van de game vangt de kleur en sfeer van het bruisende Brazilië. Het lot van je land ligt in jouw handen. De game ligt vanaf 17 april 2014 in de winkel voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

EA Sports 2014 FIFA World Cup Brazil bevat talloze vernieuwingen en verbeteringen aan de bekroonde gameplay van FIFA 14 die ervoor zorgen dat jij als speler invloed kunt uitoefenen op het lot van je land. Dankzij explosieve bewegingen kun je met en zonder bal versnellen, vertragen en van richting veranderen en met de nieuwe functie Beheersing van wereldklasse kun je actief dribbelen en haarscherpe passes geven. Je voelt de kracht en techniek van al je nationale voetbalhelden. Honderd nieuwe animaties, onder andere voor passes, reddingen en strafschoppen, maken het spel in de game net zo dramatisch en onvoorspelbaar als op het echte toernooi.
Met 203 nationale teams, 7469 spelers, 19 officiële managers en 21 nieuwe stadions, waaronder alle 12 officiële speelstadions van Brazilië, komt de 2014 FIFA World Cup tot leven; gedetailleerder en authentieker dan ooit. Voel de steun van een land met gloednieuwe publieksscènes met spandoeken, vlaggen en flyers in het stadion en via Live City-evenementen overal ter wereld. Maak een doelpunt met Engeland en zie de fans live reageren in het centrum van Londen.

Iedereen krijgt nu de kans om voetbalhistorie te schrijven. In Reis naar de FIFA World Cup, het meeslependste toernooispeltype ooit van EA Sports, kies je een van de 203 officiële nationale teams van FIFA en kun je lokaal met maximaal 32 spelers de kwalificatie en daarna de groepsfase van Reis naar de FIFA World Cup spelen. Voor wie het toernooi online wil spelen: Reis naar Rio de Janeiro is een compleet nieuw speltype waarin je langs alle twaalf Braziliaanse gaststeden gaat en in de officiële en authentieke stadions speelt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.