EA kondigt gratis 2018 FIFA World Cup Russia content aan voor FIFA 18

EA kondigt gratis 2018 FIFA World Cup Russia content aan voor FIFA 18

Electronic Art kondigt aan dat het het grootste voetbaltoernooi ter wereld naar FIFA 18 komt, in de vorm van een gratis 2018 FIFA World Cup Russia contentupdate. De 2018 FIFA World Cup-update biedt een volledige en authentieke toernooi-ervaring met officiële FIFA World Cup-onderdelen zoals authentieke teams, stadions, tenues, kits, badges, de officiële wedstrijdbal en de officiële trofee. Fans kunnen de update vanaf 29 mei downloaden op de PlayStation 4, Xbox one, PC en Switch.
In de 2018 FIFA World Cup Russia-update kunnen spelers kiezen uit een van de 32 gekwalificeerde landen om hun FIFA World Cup-droom uit te laten komen en zelf geschiedenis te schrijven. Van de groepsfase tot de finale in Moskou in de speltypen Online vriendschappelijke wedstrijden en Online toernooi. Duik in het speltype Aangepast Toernooi om een gelicenseerd nationaal team in FIFA 18 te kiezen en een uniek toernooi te maken, ook met niet-gekwalificeerde landen zoals Nederland, Italië, Chili en de Verenigde Staten. Beleef daarnaast de authentieke stadionsfeer in een snelle Aftrap, in je eentje of met vrienden.

Beleef het spektakel zowel op als buiten het veld met officiële FIFA World Cup-onderdelen, van een meeslepende sfeer met alle 12 stadions in Rusland tot authentieke velden en de vlaggen van de nationale teams. Het officiële 2018 FIFA World Cup Russia grafische en televisiepakket biedt een overtuigende voetbalervaring dankzij de Frostbite-engine in de PS4-, Xbox One- en PC-versies, met filmische scènes die de FIFA World Cup-ervaring lang na het laatste fluitsignaal laten doorgaan.

Stort je in FIFA World Cup Ultimate Team en werk met een aangepast teamgeestsysteem met dynamische spelersitems die gerelateerd zijn aan het echte toernooi om een internationaal dreamteam te maken. In FIFA World Cup Ultimate Team vind je ook FIFA World Cup ICONS, een paar van de meest iconische spelers uit de geschiedenis van het toernooi.

De 2018 FIFA World Cup komt vanaf 6 juni ook tijdelijk naar FIFA Mobile. Fans kunnen een van de 32 gekwalificeerde nationale teams kiezen om voor de hoofdprijs te gaan of de geschiedenis herschrijven met een van de niet-gekwalificeerde nationale teams.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.