EA kondigt Titanfall 2 Ultimate Edition aan

Titanfall 2

PC PlayStation 4 Xbox One
9.7

Geweldig

8.4

User Avg

EA kondigt Titanfall 2 Ultimate Edition aan

EA kondigt Titanfall 2 Ultimate Edition aan

De Titanfall 2 Ultimate Edition zit boordevol content en is de beste manier voor spelers om zich op één van de meest creatieve en intense games van 2016 te storten. Met de Titanfall 2 Ultimate Edition krijgen spelers toegang tot alle content van de Titanfall 2 Deluxe Edition, inclusief Scorch en Ion Prime Titans, Titan Warpaints en nog veel meer. Fans ontvangen ook het gloednieuwe Jump Start Pack, dat toegang biedt tot alle Titans en Pilot Tacticals, 500 tokens voor configuraties, cosmetische items en uitrustingen, tien 2XP-tokens en de Underground R-201 Carbine Warpaint. Naast alle content die is inbegrepen bij de Titanfall 2 Ultimate Edition kunnen spelers ook alle post-release DLC van Titanfall 2 gratis downloaden.

Titanfall 2 borduurt voort op de kenmerkende Pilot- en Titan-gevechten waar de serie bekend om staat en biedt een diepgaandere, robuustere ervaring die opnieuw voor innovatieve, unieke en snelle gameplay zorgt. In de singleplayer biedt Titanfall 2 een nauwkeurig afgestemd actieavontuur boordevol innovatieve spelmechanismen en een verhaal over de relatie tussen een Pilot en zijn Titan. In de multiplayer kunnen fans de concurrentie domineren in dynamische, bloedstollende actie met diverse gameplay modes die iedereen zal aanspreken.

Titanfall 2 Ultimate Edition is nu digitaal te koop voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.