EA niet aanwezig op komende E3

EA niet aanwezig op komende E3

Electronic Arts heeft aangegeven dit jaar geen booth the hebben op de E3. Wel is de uitgever gewoon aanwezig in Los Angeles. EA Play, een evenement gericht op de fan van de games van EA, zal van 12 tot en met 14 juni gehouden worden in Club Nokia, vlakbij het Los Angeles Convention Center alwaar de E3 is. Dit is de eerste keer dat EA niet op de E3 zal staan in meer dan tien jaar tijd.

Wel zal EA een persconferentie gaan houden. Echter, waar ze normaal dezelfde dag gebruiken waarop Sony, Microsoft en Nintendo hun ding doen, schuiven ze nu naar 12 juni, een dag voordat de gekte los barst. Het is een vergelijkbaar scenario met Bethesda vorig jaar. De uitgever gaf haar persconferentie toen ook een dag voor alle andere. Daarnaast zal er een ‘one night only event’ gehouden worden op die twaalfde.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.