EA stopt met Tiger Woods

EA stopt met Tiger Woods

Tiger Woods heeft een grote carriere achter de rug, een carriere die in de schaduw valt van de seksuele schandalen rondom zijn persoon. Het feit dat de man vreemd is gegaan (en vaak ook), heeft zijn imago erg veel schade toegebracht. De sponsoren lieten het al snel afweten, maar Electronic Arts hield de golfer dicht bij het hart. In de Tiger Woords PGA Tour-serie stond de sportman nog steeds centraal, al moest hij de laatste jaren het licht steeds vaker delen met medegolfers. Tot nu, EA heeft laten weten dat het contract met Woods niet meer verlengd zal worden en dat de samenwerking compleet van tafel af is.

Nadat EA en Tiger Woods tot deze conclusie waren gekomen liet EA Sports weten dat er nog steeds PGA Tour-games aan zullen komen. De bekende naam zal echter niet meer aan het spel gekoppeld worden. Daardoor komen er in het volgende deel meer keuzes dan ooit tevoren om je eigen golfer er exact zo uit te laten zien zoals jij dit zelf zou willen. Ook vertelde de ontwikkelaar dat je natuurlijk nog steeds op echte banen aan de slag mag gaan. Als laatste toonde EA Sports een screenshot van de aankomende PGA Tour, waarop het verschil tussen de huidige en toekomstige generatie spelcomputers snel duidelijk is.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.