EA toont prijzen microtransacties Plants vs. Zombies: Garden Warfare

EA toont prijzen microtransacties Plants vs. Zombies: Garden Warfare

De game ligt voor veertig euro in de winkels. Goedkoper dan de gemiddelde titel. Toch probeert EA dit een beetje te compenseren door Plants vs. Zombies: Garden Warfare te voorzien van microtransacties. Je kunt de game gewoon blijven spelen zonder ook maar een extra cent neer te leggen, maar wanneer je sneller bij nieuwe mogelijkheden wil komen, is het mogelijk om hier voor te betalen. De munten die je tijdens het spelen krijgt, kun je namelijk uitbreiden met munten die je kocht met je echte geld. Hier zijn nu de prijzen bekend van gemaakt.

13.500 munten: 0,99 euro
30.000 munten: 1,99 euro
85.000 munten: 4,99 euro
200.000 munten: 9,99 euro

Het is dus mogelijk om alles vrij te spelen door de game daadwerkelijk te spelen. Wil je meteen alles kunnen gebruiken? Dan is er de optie om tegen betaling alles open te krijgen. De keuze is aan jou.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.