Eerste beelden en releasedatum voor Pokémon Sun & Moon

Eerste beelden en releasedatum voor Pokémon Sun & Moon

Nintendo heeft zojuist het wereldschokkende nieuws naar buiten gebracht dat je in Pokémon Sun & Moon kunt starten met een gras (Rowlet), vuur (Litten) of water (Popplio)-Pokémon. Daarnaast is de datum van release onthuld. Op 23 november kunnen mensen met een 3DS flink aan de gang om ze opnieuw allemaal te vangen. Bekijk snel de eerste beelden.

Het is voor een Pokémon Trainer van essentieel belang om de Pokémon-types te leren kennen en hoe ze tegen elkaar zijn opgewassen in de strijd. Het Grass-type Pokémon is sterk tegen Water-typen, maar weer zwak tegen Fire-typen. Fire-type Pokémon zijn sterk tegen Grass-typen, en zwak tegen Water-typen. En Water-type Pokémon zijn sterk tegen Fire-typen, maar zwak tegen Grass-typen.

De eerste van je mogelijke partners is de zeer flexibele Grass Quill Pokémon, Rowlet. Deze Pokémon kan heel stil door de lucht vliegen en zijn tegenstander verrassen zonder opgemerkt te worden. Hij kan zijn tegenstanders aanvallen door krachtig te schoppen en hij kan ook op een afstand de aanval openen met zijn vlijmscherpe bladeren die deel uitmaken van zijn veren. Rowlet kan zijn omgeving overzien en zijn nek bijna 180 graden omdraaien, zodat hij achter zichzelf kan kijken. Tijdens gevechten kan Rowlet zijn hoofd draaien om instructies van zijn Trainer af te wachten.

e kalme Fire Cat Pokémon Litten is de volgende keuze voor een eerste partner-Pokémon. De vacht van Litten is doordrenkt met olie en is ongelooflijk brandbaar. Hij verzorgt zichzelf voortdurend door zijn vacht af te likken en maakt van zijn losse vacht ballen. Hij steekt deze ballen in brand om daarmee vuurbalaanvallen te ontwikkelen. Als Litten in de rui is, werpt hij zijn hele vacht in een grandioze vuurbal af.

De derde mogelijkheid is de acrobatische Sea Lion Pokémon, Popplio. Popplio kan via zijn neus ballonnen gevuld met water maken en hiermee diverse strategieën en aanvallen tijdens gevechten uitvoeren. Deze Pokémon kan zich beter in het water bewegen dan op het droge en kan met een snelheid van meer dan 40 km/h zwemmen. Op het droge benut hij de elasticiteit van de ballonnen om sprongen en acrobatische stunts uit te voeren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.