Eerste echte beelden voor Marvel’s Avengers

Eerste echte beelden voor Marvel’s Avengers

Square Enix heeft vannacht eindelijk de eerste beelden voor Marvel’s Avengers getoond. Crystal Dynamics, de ontwikkelaar achter Tomb Raider, is al geruime tijd bezig met de game. Sterker nog, de aankondiging vond enkele E3′ geleden al plaats. Sindsdien was het echter enorm stil rondom het spel. Nu weten we dat de game naar Xbox One, PlayStation 4, PC en Google Stadia komt op 15 mei 2020.

Captain America, Thor, Bruce Banner (de Hulk), Black Widow en Iron Man zijn allen van de partij tijdens de viering van een nieuw hoofdkantoor van de Avengers in San Francisco. Echter, daar gaat alles fout en nieuwe technologie wordt gestolen. De Avengers krijgen de schuld en vallen uit elkaar. Vijf jaar later moeten ze toch weer bij elkaar komen om de wereld te verdedigen. Het is een verhaal dat specifiek voor de game geschreven is.

De game speelt solo, maar krijgt ook een mode waarin je met vier spelers als heuse Avengers samen kunt werken. Alle DLC, zoals nieuwe locaties en helden, zal gratis aan de game toegevoegd worden. Er komen ook geen lootboxen.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.