Alien Isolation – Survivor Mode en Season Pass

Alien Isolation – Survivor Mode en Season Pass

Alien: Isolation wordt uitgebracht met een Survivor Mode-demo voor één speelbare map: ‘Basement’. Vanaf 28 oktober is de eerste van de vijf Survivor Mode-uitbreidingspakketten verkrijgbaar met drie nieuwe maps, elk met zijn eigen missiedoel en uitdagingen, een nieuw speelbaar personage en diverse soorten vijanden die tussen jou en de ontsnapping in staan. De komende maanden worden er nog vier andere uitbreidingspakketten uitgebracht, elk met een nieuw speelbaar personage en een mix van nieuwe maps en spelmodi die zelfs voor de allerbeste speler een uitdaging vormen.

Ook verkrijgbaar vanaf de release is de Alien: Isolation Season Pass, die toegang biedt tot alle vijf Survivor Mode-uitbreidingspakketten tegen een korting van maximaal 25%. Alle uitbreidingspakketten worden vóór maart 2015 uitgebracht.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.