World of Tanks: Xbox 360 Edition heeft een Franse tech tree gekregen

World of Tanks: Xbox 360 Edition heeft een Franse tech tree gekregen

Wargaming heeft vandaag bekend gemaakt dat de Vive La France content update is gelanceerd voor haar free-to-play console multiplayer game World of Tanks: Xbox 360 Edition. Deze update is nu wereldwijd gratis speelbaar voor alle Xbox Live Gold leden en is 7 dagen, als proef, voor de overige Xbox Live accounts beschikbaar gesteld.

Naast de meest iconische en sterkste tanks die ooit een slagveld hebben betreden, heeft Frankrijk een enorme contributie geleverd aan de geschiedenis van militaire voertuigen. “Vive La France” voegt daarom ook 28 splinternieuwe iconische voertuigen toe zoals de Foch 155, Renault FT en de AMX 50 100. Zij zijn snel en lenig maar hebben een verbazingwekkende vuurkracht. Deze Franse tanks zullen spelers de mogelijkheid geven om voor het eerst te ontdekken wat deze tanks zo bijzonder maken op het slagveld.

“Vive La France” bevat ook twee nieuwe maps – Karelia en Asia Miao (Pearl River).

https://www.youtube.com/watch?v=KTl4Ba20QfM

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.