World of Tanks krijgt grote update op PlayStation 4

World of Tanks

PC PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
7.9

User Avg

World of Tanks krijgt grote update op PlayStation 4

World of Tanks krijgt grote update op PlayStation 4

Wargaming heeft zojuist bekendgemaakt dat de nieuwe content voor World of Tanks on PlayStation 4 live is gegaan. De game heeft binnen een aantal dagen, sinds de release op 19 januari, meer dan 1 miljoen geregistreerde spelers behaald. Nu zijn ook de Britse lijn en 11 nieuwe maps toegevoegd. Ook de type 59 is momenteel tijdelijk beschikbaar in de PlayStation Store.

In deze content update krijgt World of Tanks op de PlayStation 4 meer dan 40 krachtige voertuigen die variëren van “light”, “medium”, “heavy tanks”, tank destroyers” en “artillery”. Bestuur de meest legendarische voertuigen uit de Britse historie zoals de Crusader, Cromwell, en de Konqueror. Tot slot krijgt de game ook 11 nieuwe maps op de PlayStation 4 waaronder “Siegfried Line,” “Fisherman’s Bay”, “Ensk War!” en nog vele anderen. Naast de bekende “Westfield” map komt er ook de druilerige versie “Westfield Rain”.
World of Tanks op de PlayStation 4 kosteloos te spelen is voor iedereen. Je hebt dus geen PlayStation®Plus abonnement nodig om mee te kunnen knallen. Onze review vind je hier.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.