Britse artillerie wordt klaargestoomd voor World of Tanks update 8.7

Britse artillerie wordt klaargestoomd voor World of Tanks update 8.7

Wargaming, heeft vandaag de details vrijgegeven van Update 8.7 voor haar MMO actie game, World of Tanks.

“The core of Version 8.7 is the new British SPG branch,” zei Mike Zhivets, World of Tanks Producer. “The upcoming expansion features several stand out models that are likely to catch on with the masses and spice up the overall artillery gameplay.”

In update 8.7 zal er een nieuwe kaart bijkomen, namelijk de Belogrsk-19 die zich afspeelt in een koude en onvergefelijke Russische winterlandschap. Daarnaast zal er een tier verschuiving plaatsvinden in de Sovjet tak waarbij de Russische tier 5 tank de T50-2 vervangen worden door de MT-25, een visuele unieke lichte tank met een zeer hoge acceleratie en een verbazingwekkende krachtige kanon.

Verder brengt 8.7 een nieuwe tak aan iconische Britse artillerie naar het slagveld zoals de Conqueror Gun Carriage die de nieuwe artillerie lijn in de top zal versterken. De Sexton, Bishop en de Crusader worden toegevoegd aan de medium tanks en bij de hogere tiers van de Britse lijn zullen er een aantal naoorlogse prototypes bij komen. Spelers krijgen daarmee de kans om krachtige voertuigen te bemannen die nooit in een oorlog zijn ingezet.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.