Eerste trailer voor verfilming Assassin's Creed

Eerste trailer voor verfilming Assassin's Creed

Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Michael Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassins. Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Templar-organisatie in de tegenwoordige tijd.

De hoofdrollen worden vertolkt door de voor een Oscar genomineerde Michael Fassbender en Oscar winnares Marion Cotillard. De film is geregisseerd door Justin Kurzel. Assassin’s Creed is geproduceerd door New Regency, Ubisoft Motion Pictures, DMC Films en Kennedy/Marshall, en is gecofinancierd door RatPac Entertainment en Alpha Pictures. De film wordt gedistribueerd door 20th Century Fox.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.