Nieuwe trailer voor Hitman: Agent 47

Nieuwe trailer voor Hitman: Agent 47

Hitman: Agent 47 gaat over een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar (Rupert Friend). Deze perfecte moordmachine is vernoemd naar de laatste twee cijfers van een in zijn nek getatoeëerde barcode en is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en 46 prototypes. Dat heeft ertoe geleid dat 47 over ongekende kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie beschikt.

Zijn nieuwste doelwit is een mega-bedrijf dat het geheime verleden van Agent 47 wil achterhalen, om zo een leger van nog betere moordenaars te creëren. Samen met een jonge vrouw, die misschien in staat is hun machtige en geheime tegenstanders te verslaan, wordt 47 geconfronteerd met zijn verbijsterende afkomst en begint hij een episch gevecht tegen zijn dodelijkste vijand.

De film is gebaseerd op de populaire videogame. Regisseur Aleksander Bach maakt met Hitman: Agent 47 zijn debuut. Rupert Friend (Homelamd, Starred Up), Zachary Quinto (Star Trek, Heroes) en Ciaran Hinds (Game of Thrones, Tinker Tailor Soldier Spy) maken deel uit van de cast. De film is vanaf 3 september 2015 in de Nederlandse bioscoop te zien.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.