Eerste uitbreiding voor Destiny 2 komt op 5 december

Destiny 2

PC PlayStation 4 Xbox One
9.1

Geweldig

5.1

User Avg

Eerste uitbreiding voor Destiny 2 komt op 5 december

Eerste uitbreiding voor Destiny 2 komt op 5 december

Destiny 2 – Expansion I – Curse of Osiris is de eerste uitbreiding van het Destiny 2-universum en komt op 5 december 2017 uit voor PlayStation 4, PC en Xbox One. Het verhaal speelt zich af na het einde van de Destiny 2-campagne. De speler wordt naar Mercurius gestuurd met de opdracht om Osiris, de krachtigste Warlock die ooit heeft geleefd, te vinden en zo te ontdekken hoe de mensheid de Vex kan bestrijden.

Curse of Osiris voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de wereld van Destiny 2, in de vorm van een compleet nieuw cinematisch verhaal met oude en nieuwe personages, een nieuwe bestemming om te ontdekken in Mercurius en zijn ‘Infinite Forest’ en een nieuwe sociale ruimte genaamd ’the Lighthouse’. Daarnaast zit de uitbreiding vol met nieuwe missies, strikes, raid content, free roam activiteiten, nieuwe world quest en nog veel meer.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.