Ride krijgt nieuw motormerk

Ride krijgt nieuw motormerk

Koch Media Benelux en Milestone onthullen dat EBR als het volgende motormerk voor Ride. De Erik Buell 1190 RX is het instapmodel van de RS serie. De 72°, 1190 cc V-tweecilindermotor heeft een vermogen van 185 pk en 10,600 rpm, en levert een maximum koppel van 138 Nm bij 8,200 rpm. De motor is voorzien van elektronische brandstofinjectie, 6 versnellingen, en verstelbare tractiecontrole. De 1190 RS Amerikaanse tweecilinder nam eerder deel in de Superbike wereldkampioenschappen; de toonaangevende kampioenschappen voor motoren die zijn afgeleid van standaard productiemodellen.
Milestone’s ontwikkelingsstudio’s in Italië zijn teruggekeerd naar de tekentafel en breken alle regels om een scala aan nieuwe ideeën te introduceren binnen de virtuele racewereld met hun allereerste eigen IP. Ride biedt spelers de mogelijkheid om meer dan 100 motoren te ervaren binnen 4 verschillende categorieën – Superbikes, Supersports, Naked, en Historical Bikes – en neemt hen op volle toeren mee naar een grote verscheidenheid aan stads-, land-, en historische circuits van over de hele wereld van het motorracen. Ride bevat ongekende mogelijkheden voor het personaliseren van voertuigen en rijders, waarmee spelers een groot scala aan opties hebben waarmee de gameplay lang fris en spannend blijft. Het spel is in ontwikkeling voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC. Ride zal vanaf 20 maart beschikbaar zijn.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.