Racen door de straten van Milaan met Ride

Racen door de straten van Milaan met Ride

Koch Media Benelux en Milestone onthullen met een nieuwe trailer dat Milaan speelbaar zal zijn in Ride. Milaan geeft haar wegen over aan de pure adrenaline van het competitieve motorrijden met verschillende circuits die spelers langs de historische paleizen en monumenten van de stad gaan leiden. Bezienswaardigheden zijn onder andere de Corso Como Arch, Station Milano Centrale, het Unicredit Paleis, de Pirelli Toren en het modernistische Lombardia Paleis. Het stadscircuit van Milaan bestaat uit twee 3-kilometer circuits en een 4-kilometer circuit die spelers de mogelijkheid geven om de levendige mediterraanse stad vanaf hun eigen motor te beleven. Alle omgevingen en routes zijn aandachtig bestudeerd en trouw nagebouwd door het Milestone team om de meest realistische en overtuigende omgeving te creëren voor spelers van over de hele wereld.
Milestone’s ontwikkelstudio’s in Italië zijn teruggekeerd naar de tekentafel en breken alle regels om een scala aan nieuwe ideeën te introduceren binnen de virtuele racewereld met hun allereerste eigen IP. Ride biedt spelers de mogelijkheid om meer dan 100 motoren te ervaren binnen 4 verschillende categorieën – Superbikes, Supersports, Naked, en Historical Bikes – en neemt hen op volle toeren mee naar een grote verscheidenheid aan stads-, land-, en historische circuits van over de hele wereld van het motorracen. Ride bevat ongekende mogelijkheden voor het personaliseren van voertuigen en rijders, waarmee spelers een groot scala aan opties hebben waarmee de gameplay lang fris en spannend blijft. Het spel is in ontwikkeling voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC. Ride zal vanaf 20 maart beschikbaar zijn.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.