Race met Ride in het land van de rijzende zon

Race met Ride in het land van de rijzende zon

Koch Media Benelux en Milestone onthullen met een nieuwe trailer Sportsland SUGO GP voor Ride. Sportsland SUGO heeft een prachtige, landelijke ligging en beslaat meer dan 2.1 miljoen vierkante meter. Er zijn vier verschillende circuits – een stratencircuit, een motorcross-circuit, een trial-parcours en een kartbaan. Sportsland SUGO is eigendom van Yamaha. Het is een zeer geliefd circuit en staat onder fans bekend als de “Heilige Grond” van de motorsport in Tohoku, Japan.
Milestone’s ontwikkelingsstudio’s in Italië zijn teruggekeerd naar de tekentafel en breken alle regels om een scala aan nieuwe ideeën te introduceren binnen de virtuele racewereld met hun allereerste eigen IP. Ride biedt spelers de mogelijkheid om meer dan 100 motoren te ervaren binnen 4 verschillende categorieën – Superbikes, Supersports, Naked, en Historical Bikes – en neemt hen op volle toeren mee naar een grote verscheidenheid aan stads-, land-, en historische circuits van over de hele wereld van het motorracen. Ride bevat ongekende mogelijkheden voor het personaliseren van voertuigen en rijders, waarmee spelers een groot scala aan opties hebben waarmee de gameplay lang fris en spannend blijft. Het spel is in ontwikkeling voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC. Ride zal vanaf 20 maart beschikbaar zijn.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.