Ride Toont Eerste Racecircuit: Imola's Enzo & Dino Ferrari

Ride Toont Eerste Racecircuit: Imola's Enzo & Dino Ferrari

Koch Media Benelux en geven een gameplay video vrij voor Ride, Milestone’s eerste eigen IP, die Imola’s “Enzo & Dino Ferarri” Internationale Racecircuit toont. Het circuit staat wereldwijd bekend als een extreem moeilijk circuit, met complexe bochten die alleen door professionele coureurs op hoge snelheden kunnen worden genomen en is beroemd vanwege de vele motorcompetities die er plaatsvinden. Al meer dan 50 jaar speelt het een cruciale rol wat betreft sport, historie, cultuur, en economie voor het omliggende gebied en het hele land.

Ride biedt spelers de mogelijkheid om meer dan 100 motoren te ervaren binnen 4 verschillende categorieën – Superbikes, Supersports, Naked, en Historical Bikes – en neemt hen op volle toeren mee naar een grote verscheidenheid aan stads-, land-, en historische circuits van over de hele wereld van het motorracen. Ride bevat ongekende mogelijkheden voor het personaliseren van voertuigen en rijders, waarmee spelers een groot scala aan opties hebben waarmee de gameplay lang fris en spannend blijft. Ride is een ervaring die zowel spelers als rijders meeneemt op de lange weg van de ware motorrijder.

Ride is momenteel in ontwikkeling bij Milestone in Italië, en is 20 maart 2015 verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox 360, Windows PC, PlayStation 3 en PlayStation 4.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.